Kamer

Velo-droom is gelegen in het dorp Otterlo, in een rustige straat met veel groen. 

Velo-droom beschikt over 1 tweepersoonskamer. De kamer is modern ingericht met een heerlijke boxspring (2 bedden van 80x200 cm) zodat het heerlijk dromen is. De kamer beschikt over een eigen toilet en douche, inclusief föhn. In de kamer is een koelkastje aanwezig en een ontbijthoekje, zodat u lekker relaxed kunt ontbijten. U kunt zelf koffie en thee zetten op de kamer. De kamer is voorzien van TV en er is gratis wifi. De kamer kijkt uit over de tuin.
Velo-droom heeft een eigen entree en een eigen terras aan de tuinkant. Het terras heeft een overkapping, zodat u al heel snel buiten kunt zitten. De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd en de fietsen kunnen overdekt worden gestald.

Vanaf 1 april 2019 kunt u ook gebruik maken van de Hottub. Voor € 27,50 bieden we een heerlijk wellnessarrangement voor 2 personen:
• gebruik van badjassen
• gebruik van handdoeken
• fruitwater
Na reservering (nodig i.v.m. de tijd die nodig is om de hottub te vullen en te verwarmen) maken we de hottub voor  gereed op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag of op andere dagen na 19.00 uur. U kunt bij de reservering aangeven dat u daarvan gebruik wilt maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de hottub lekker warm voor u klaar staat.

Velo-Droom is volledig niet-roken en huisdieren zijn niet toegestaan.


velo-droom otterlo
velo-droom otterlo
velo-droom otterlo
velo-droom otterlo